Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

De Kinderacademie

psychologische en orthopedagogische hulpverleningHerestraat 106
9711LM Groningen

Telefoon:

06-36276131

E-mail:

Website:

http://www.dekinderacademie.com

KvK:

54224527


Specialiteiten:
Het bieden van professionele en persoonlijke ondersteuning bij opvoeding, ontwikkeling of gedrag van kinderen en jongeren

Bedrijfsomschrijving:
De Kinderacademie Groningen is een praktijk die ouders laagdrempelige ondersteuning biedt bij de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het doel is ervoor te zorgen dat kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.

Ook verzorgt de Kinderacademie trainingen voor vakmensen die hun diagnostische vaardigheden willen verbeteren en biedt ze ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van onderzoek.

Heeft u vragen over de ontwikkeling van uw kind? Wilt u uw diagnostische vaardigheden verbeteren? Of wilt u onderzoek laten doen? Neem dan contact op!

Bedrijfsgeschiedenis:
Het team van de Kinderacademie Groningen bestaat uit Dr. Selma Ruiter en Drs. Francien Geerds.

Selma studeerde in 1998 af als gedragsdeskundige. In 2007 promoveerde zij op een onderzoek naar een instrument voor ontwikkelingsdiagnostiek bij jonge kinderen. Ze ontwikkelde de Nederlandse versie van de Bayley Ontwikkelingsschalen. Daarna heeft zij zich gericht op het ontwikkelen en onderzoeken van aangepast testmateriaal voor jonge kinderen met een beperking. Ook is zij als docent aan verschillende post-master opleidingen verbonden en geeft ze trainingen over de toepassing van verschillende psychodiagnostische instrumenten.

Francien is gespecialiseerd in opvoedingsondersteuning, diagnostiek en de begeleiding van jonge kinderen en hun gezin. Zij studeerde in 2004 af als gedragsdeskundige. Francien werkte mee aan de aanpassing van de Bayley Ontwikkelingsschalen voor gebruik bij kinderen met een motorische beperking. Ze werkte vervolgens met (jonge) mensen met een verstandelijke beperking. In 2010 rondde zij een post-master opleiding af, waarmee zij een erkende registratie Orthopedagoog-Generalist verkreeg. Francien is geregistreerd als NVO basis-orthopedagoog en in het bezit van de NVO basis-aantekening diagnostiek.

Foto's


Bedrijfsfoto De Kinderacademie Bedrijfsfoto2 De Kinderacademie

Social Media

De Kinderacademie is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.